■ 본 블로그의 수능영어 변형문제는 무료로 제공됩니다.
■ 본문·문제·정답의 오류에 대해 일체 책임지지 않습니다.
■ 다음 행위는 2차 저작권법에 의거하여 처벌받을 수 있습니다.
- 아래 내용을 복사·가공하여 타 사이트·블로그에 붙여넣는 행위
- 아래 내용을 복사·가공하여 상업적 목적으로 사용하는 행위(교재출판·학원강의 등)
■ 타 사이트·블로그에 블로그 링크(http://mymythos.tistory.com)를 거는 것은 허용됩니다.
2018 수능특강 변형문제
7강 3번. 다음 빈칸에 들어갈 말로 가장 적절한 것은?
have increased exposure to new food choices by allowing food products to be distributed from one continent to another while reducing the risk of spoilage and contamination. Before the nineteenth century, the only methods available for preserving meat were drying, salting, and smoking, none of which were entirely practical since large quantities of food could not be processed or preserved for very long. The canning process was developed in 1809 and was a product of the Napoleonic wars; the process allowed heat-sterilized food to be stored for longer periods of time without spoiling. Further methods of processing in the twentieth century involved dehydrating, freezing, and treating with ultrahigh temperatures, increasing shelf life, convenience, and variety of food products. In addition, refrigeration, vacuum packing, fast freezing, etc. ensured that seasonal items would be available year-round in economically developed societies.
① Wars in human history
② The stream of time
③ Infinite desires of human beings
④ Technological advances
⑤ Development of moisture management technologies
정답은 EBS 교재로 확인하시기 바랍니다.
정답이 필요할 경우 "정답요청댓글"을 달아주시기 바랍니다.
'영어' 카테고리의 다른 글
수능 | 2018 수능특강 변형문제 7강 5번 (0) | 2017.03.30 |
---|---|
수능 | 2018 수능특강 변형문제 7강 4번 (0) | 2017.03.29 |
수능 | 2018 수능특강 변형문제 7강 2번 (0) | 2017.03.27 |
수능 | 2018 수능특강 변형문제 7강 1번 (0) | 2017.03.26 |
수능 | 2018 수능특강 변형문제 6강 8번 (0) | 2017.03.24 |